Aiayu Alana beanie

945,00  DKK

Alana er en blød og varm beanie fra Aiayu, strikket i en eksklusiv yak-kvalitet, der giver varme, blødhed og åndbarhed.

 • FRI FRAGT VED KØB OVER 499,- til pakkeshop
 • 1-5 DAGES LEVERING
 • BETAL MED MOBILE PAY
 • ALTID 30 DAGES RETURRET
 • Aiayu's Alana beanie er en klassisk tætsiddende model i ribstrik med bred kant, der kan foldes op. Findes udelukkende i 100% ren og ufarvet yak-uld, i en dyb nuance, der er helt naturlig.

  Aiayu anvender udelukkende de blødeste og fineste fibre fra yak’ens inderste lag. Efter korrekt forarbejdning føles fibrene så bløde som cashmere, og er samtidig så stærke og varme som lamauld.

  Farve Pure Light Brown

  Pleje:

  Vi anbefaler håndvask ved 30 grader med et uldvaskemiddel af høj kvalitet. Læg produktet i blød i vand i 10-15 minutter. Skyl i 30 grader lunkent vand. Undgå at vride produktet, og sørg for det ligger fladt, når det skal tørre.

  Har du en vaskemaskine med skåneprogram, er det muligt at vaske dit AIAYU-produkt i maskinen. Dette er dog på eget ansvar, da AIAYU ikke kan garantere for de individuelle vaskeprogrammer på forskellige vaskemaskiner.

  Materiale:

  100% yak-uld. Ulden sources fra ’Green Gold’-projektet – et schweizisk udviklingsprogram, som organiserer kooperativer af nomadiske hyrder fra de mongolske stepper. Projektet hjælper hyrderne med at bevare deres traditionelle livsstil ved at fremme produktionen af fibre, der er forankret i mongolske håndværkstraditioner – fx Sartuul og yak-uld.

   

  Specifikationer
  MærkeAiayu
  gtin5711611313087