Aiayu Baby Beanie Pure Ecru

895,00  DKK

Blød beanie fra Aiayu. 

 • FRI FRAGT VED KØB OVER 499,- til pakkeshop
 • 1-5 DAGES LEVERING
 • BETAL MED MOBILE PAY
 • ALTID 30 DAGES RETURRET
 • Baby Beanie fra Aiayu er en strikket blød og fluffy beanie lavet af naturlig ufarvet lamauld fra Nepal. Huen er lavet i en klassisk fit med en bred ribkant. Baby er lavet i 82% ufarvet lama-uld og 18% genanvendt polyamid.

  Farve Pure Ecru

  Pleje:

  Vi anbefaler håndvask ved 30 grader med et uldvaskemiddel af høj kvalitet. Læg produktet i blød i vand i 10-15 minutter. Skyl i 30 grader lunkent vand. Undgå at vride produktet, og sørg for det ligger fladt, når det skal tørre.

  Har du en vaskemaskine med skåneprogram, er det muligt at vaske dit AIAYU-produkt i maskinen. Dette er dog på eget ansvar, da AIAYU ikke kan garantere for de individuelle vaskeprogrammer på forskellige vaskemaskiner.

  Dette produkt er fremstillet i en exceptionelt blød blanding af 82% ufarvet lama-uld og 18% genanvendt polyamid.

  Sourcet i Bolivia og strikket i Nepal.

  Når et Aiayu-produkt er ‘undyed’ – eller ‘ufarvet’ – betyder det ganske enkelt, at råfibrene ikke er indfarvede eller kemisk behandlet. Nuancerne er derimod helt igennem naturlige – nøjagtig som du vil finde dem på de dyr eller den plante, de stammer fra – med alt hvad det indebærer af variationer og perfekte uperfektheder.

  Aiayu's filosofi er kærligt at raffinere det, som naturen allerede har skabt på smukkeste vis. Det betyder blandt andet, at vi arbejder med materialernes naturlige farver så ofte som muligt. Naturlige farver er ikke kun rene, bionedbrydelige og mindre forurenende – de er også tidløse, underspillede og utroligt smukke.

   

  Specifikationer
  MærkeAiayu
  gtin5711611268646