Aiayu Circular Sweaters

Fra 1.495,00  DKK

Circular en klassisk sweatshirt fra Aiayufremstillet af blød, genanvendt bomuld.

 • FRI FRAGT VED KØB OVER 499,- til pakkeshop
 • 1-5 DAGES LEVERING
 • BETAL MED MOBILE PAY
 • ALTID 30 DAGES RETURRET
 • Sweatshirten er designet med klassisk crewneck og brede ribkanter, samt et behageligt, oversize snit. Vi anbefaler, at du vælger din normale størrelse.

  Aiayu's unisex styles er inspireret af klassiske herrestyles. Størrelse M svarer til en kvindestørrelse L og en herrestørrelse M.

  AIAYU SHARED er et udvalg af unisex-styles, inspireret af den delte garderobe. Tidløse styles i vores rene signaturmaterialer, i en bredere størrelsesrange, der passer til alle og enhver.

  30% recycled bomuld og 70% økologisk bomuld.

  Aiayu's  cirkulære styles produceres i Portugal af overskudsmateriale fra egen bomuldsproduktion. Alle stofrester fra Aiayu's europæiske produktion samles og sendes videre til deres jersey-leverandør, som derefter forvandler det til genanvendt bomuldsgarn via en lang og sirlig proces. Kun rene mono-materialer af 100% naturlige fibre kan genanvendes med succes, og Aiayu er stolt af, at deres materialer er så rene, at de kvalificerer sig til dette. På denne måde sikrer de, at de nye, luksuriøse garner af genanvendt materiale har lang holdbarhed, og kan bruges til at skabe nye produkter af allerhøjeste kvalitet.

  Vask 30-40 grader 

  Farve Wild Ocean

  Specifikationer
  MærkeAiayu
  gtin5711611325493