Aiayu Highland Juna Pure Natural

Fra 1.895,00  DKK

 Aiayu's Highland Juna er en bløde og eksklusive Sweaters i 100% uld.

 • FRI FRAGT VED KØB OVER 499,- til pakkeshop
 • 1-5 DAGES LEVERING
 • BETAL MED MOBILE PAY
 • ALTID 30 DAGES RETURRET
 • Aiayu's Highland Juna Sweaters er det bløde og eksklusive resultat af et samarbejde mellem venner: lamaen og højlandsfåret, som græsser sammen dag ud og dag ind i det barske, bolivianske højland. Juna er strikket i en exceptionel blanding af Aiayu's lette, åndbare signatur-uld fra lamaen og chunky uld fra højlandsfåret - et perfekt match af fibre, hvor det ene komplementerer det andet på smukkeste vis. Designet med et afslappet snit, drop-down shoulders, synlige skuldersømme og et flatterende boxy snit.

  Almindelig i størrelsen med et kort, boxy snit og volumen i kroppen. Vi anbefaler, at du vælger din normale størrelse.

  Farve: Pure Natural

  50% finollama, 50% højlands-fåreuld.

  Historien om vores blanding af lama- og højlandsuld er også historien om venskab. Som loyale venner og partnere i det barske, bolivianske bjergklima, følges lamaerne og højlandsfårene rundt om dagen, og græsser sammen på de svært fremkommelige højlandsplateauer. Begge dyr bærer en pels, der er udviklet specielt til at kunne modstå det skiftende klima, og de komplementerer derfor hinanden på smukkeste vis. Tilføjelsen af uld fra højlandsfårene giver en behagelig lethed, samt en blød, off-white nuance, som findes naturligt på fåret.

  Pleje:

  Håndvask ved 30 grader med et uldvaskemiddel. Læg produktet i blød i vand i 10-15 minutter. Skyl i 30 grader lunkent vand. Undgå at vride produktet, og sørg for det ligger fladt, når det skal tørre.

   

  Specifikationer
  MærkeAiayu