Aiayu Jean Coat Loden Pure Soil

Fra 7.595,00  DKK

OBS LEV SEP

Jean Coat Loden fra Aiayu er en exceptionel frakke fremstillet af 100% Lodensteiner-uld i en tung og kompakt sammensætning, der er tætvævet for at opnå en vejrafvisende effekt på helt naturlig vis.

 • FRI FRAGT VED KØB OVER 499,- til pakkeshop
 • 1-5 DAGES LEVERING
 • BETAL MED MOBILE PAY
 • ALTID 30 DAGES RETURRET

 • Jean Coat Loden fra Aiayu Lang model i en klassisk, uniform-inspireret silhuet, der trækker på skræddersyede referencer. Designet med dybe forlommer, slids på ryggen, høj krave, synlige sømme, knaplukning og arkitektoniske ærmer med brede manchetter. Findes udelukkende i en naturlig, ufarvet farvepalet.

  Lodensteiner er en luksuriøs kvalitet, der rummer en række særlige egenskaber, der er unikke for denne type uld. Ulden er vandskyende, vindtæt, åndbar, samt lugt- og flammehæmmende.

  Designet med et oversize, uniform-inspireret snit. Vi anbefaler, at du vælger din normale størrelse.

  Farve Pure Soil

  100% Lodensteiner-uld – en luksuriøs kvalitet, der rummer en række særlige egenskaber, der er unikke for denne type uld. Ulden er vandskyende, vindtæt, åndbar, samt lugt- og flammehæmmende. Et naturligt valg til kolde vinterdage.

  Lodensteiner er nøje udviklet og produceret i Schweiz. Uldfibret er tætvævet for at opnå en high-performance og vejrafvisende effekt på naturlig vis. Helt fra udvælgelsen af ulden til den forsigtige processering, bliver hver eneste jakke fremstillet med omhu og kærlighed – forankret i Lodensteiner-uldens stolte historie. Resultatet er produkter af allerhøjeste kvalitet og funktionalitet, som, hvis behandlet korrekt, kan holde hele livet, og gå i arv gennem generationer.

  Når det behandles korrekt, kan et Lodensteiner-produkt holde hele livet, og gå i arv gennem generationer.

  Der findes mange typer pletter og snavs, men heldigvis er der ligeså mange måder at fjerne dem på. For optimal behandling af dit nye overtøj, henviser vi til Lodensteins eget skema over vedligeholdelse, og anvisninger til rens og pletfjerning:

  https://steiner1888.com/en/Help/Loden-care/

  Specifikationer
  MærkeAiayu