Aiayu Jean coat Stone

Fra 5.995,00  DKK

Jean er en klassisk frakke fra Aiayu med elegante designdetaljer. Særligt udviklet til mangeårig brug af 100% Ventile-stof - et exceptionelt holdbart materiale, som kun bliver bedre med tiden.

 • FRI FRAGT VED KØB OVER 499,- til pakkeshop
 • 1-5 DAGES LEVERING
 • BETAL MED MOBILE PAY
 • ALTID 30 DAGES RETURRET
 • Aiayu's populær Jean coat er lavet af Ventile som blev udviklet i 1930'erne for at holde engelske kamppiloter tørre og varme under 2. Verdenskrig, hvor vejrforholdene var både uforudsigelige og hårde. Den exceptionelt tætte vævning skaber en glat overflade, som holder vind og vand effektivt ude på helt naturlig vis. Ventile fremstilles i Schweiz af kraftig, tætvævet bomuld.

  Uniform-inspireret look med dybe forlommer, skulderstropper, knaplukning og arkitektoniske ærmer. Oversize pasform - vi anbefaler, at du vælger din normale størrelse.  

  100% ren bomuld.

  Farve: Stone

  Ventile er et certificeret varemærke af tekstiler til overtøj, der fremstilles eksklusivt Schweiz. Den exceptionelt tætte vævning skaber en glat overflade, som holder vind og vand effektivt ude på helt naturlig vis – helt uden kunstigt tilsatte komponenter.

  Ventile er fremstillet af et naturligt materiale, som gennem en signaturvævning skaber en barriere mod naturens elementer. For ikke at skade eller forringe de komponenter gennem vask, anbefaler vi rens af dette produkt.

  Specifikationer
  MærkeAiayu
  gtin5711611327206