Aiayu Joana cardigan

Fra 3.495,00  DKK

Joana er en håndstrikket, chunky cardigan fra Aiayu.

 • FRI FRAGT VED KØB OVER 499,- til pakkeshop
 • 1-5 DAGES LEVERING
 • BETAL MED MOBILE PAY
 • ALTID 30 DAGES RETURRET
 • Aiayu's  chunky cardigan Joana er lavet af deres unikke og holdbare kvalitet - en naturlig blanding af den bolivianske lama og det skotske højlandsfår. Joana er en kort cardigan med bindefront og delikate og feminine detaljer såsom pomponer, hulmønstre, flettede bladmønstre og en bølget kantlinje. Det tager fire fulde arbejdsdage at strikke Joana-cardiganen.

  · Håndstrikket
  · Chuncky, men let
  · 50% finolama, 50% højlandsfår
  · Håndvask

  Farve: Pure Natural

  Håndvask ved 30 grader med et uldvaskemiddel. Læg produktet i blød i vand i 10-15 minutter. Skyl i 30 grader lunkent vand. Undgå at vride produktet, og sørg for det ligger fladt, når det skal tørre.

  Historien om Aiayu's blanding af lama- og højlandsuld er også historien om venskab. Som loyale venner og partnere i det barske, bolivianske bjergklima, følges lamaerne og højlandsfårene rundt om dagen, og græsser sammen på de svært fremkommelige højlandsplateauer. Begge dyr bærer en pels, der er udviklet specielt til at kunne modstå det skiftende klima, og de komplementerer derfor hinanden på smukkeste vis. Tilføjelsen af uld fra højlandsfårene giver en behagelig lethed, samt en blød, off-white nuance, som findes naturligt på fåret.

  Specifikationer
  MærkeAiayu
  gtin5711611328616