Aiayu Maples Merino vest Albicant

Fra 2.995,00  DKK

Skøn uld vest fra Aiayu. Maples vesten kan følge dig i mange år.

 • FRI FRAGT VED KØB OVER 499,- til pakkeshop
 • 1-5 DAGES LEVERING
 • BETAL MED MOBILE PAY
 • ALTID 30 DAGES RETURRET
 • MAPLES er en funktionel vest fra Aiayu fremstillet af kogt merinould, som gør den ekstra varm og behagelig, og nem at bruge som både overtøj og et ekstra lag på kolde dage. Vesten har rå kanter og en delvis gemt lukning med praktisk lynlås foran.

  MAPLES er oversize i størrelsen og designet til at have et ekstra lag under sig. Vi anbefaler, at du vælger din normale størrelse. 

  100% merinould.

  Farve råhvid

  Denne style er fremstillet af vævet merinould i en tung kvalitet, der er kogt for at opnå en kompakt, eksklusiv finish. Varmebehandlingen trækker fibrene sammen, og giver en børstet overflade, der er exceptionelt holdbar og varm med naturligt vind- og vandskyende egenskaber.

  Pleje

  Har du brug for at vaske dit uldprodukt, anbefaler vi håndvask ved 30 grader med et uldvaskemiddel af høj kvalitet. Læg produktet i blød i vand i 10-15 minutter. Skyl i 30 grader lunkent vand. Undgå at vride produktet, og sørg for det ligger fladt, når det skal tørre.

  Har du en vaskemaskine med skåneprogram, er det muligt at vaske dit Aiayu-produkt i maskinen. Dette er dog på eget ansvar, da vi ikke kan garantere for de individuelle vaskeprogrammer på forskellige vaskemaskiner.

  Specifikationer
  MærkeAiayu
  gtin5711611318709