Aiayu Moa Jacket Loden Pure Soil

Moa Jacket Loden fra Aiayu

Farve Pure Soil

 • FRI FRAGT VED KØB OVER 499,- til pakkeshop
 • 1-5 DAGES LEVERING
 • BETAL MED MOBILE PAY
 • ALTID 30 DAGES RETURRET
 • Moa Jacket fra Aiayu er en exceptionel jakke fremstillet af 100% Lodensteiner-uld i en tung og kompakt sammensætning, der er tætvævet for at opnå en vejrafvisende effekt på helt naturlig vis. Kort model i en klassisk, uniform-inspireret silhuet, der trækker på skræddersyede referencer. Designet med dybe forlommer, høj krave, synlige sømme, knaplukning og arkitektoniske ærmer med brede manchetter.

  Lodensteiner er en luksuriøs kvalitet, der rummer en række særlige egenskaber, der er unikke for denne type uld. Ulden er vandskyende, vindtæt, åndbar, samt lugt- og flammehæmmende.

  Designet med et oversize, uniform-inspireret snit. Vi anbefaler, at du vælger din normale størrelse.

  100% Lodensteiner-uld – en luksuriøs kvalitet, der rummer en række særlige egenskaber, der er unikke for denne type uld. Ulden er vandskyende, vindtæt, åndbar, samt lugt- og flammehæmmende. Et naturligt valg til kolde vinterdage.

  Lodensteiner er nøje udviklet og produceret i Schweiz. Uldfibret er tætvævet for at opnå en high-performance og vejrafvisende effekt på naturlig vis. Helt fra udvælgelsen af ulden til den forsigtige processering, bliver hver eneste jakke fremstillet med omhu og kærlighed – forankret i Lodensteiner-uldens stolte historie. Resultatet er produkter af allerhøjeste kvalitet og funktionalitet, som, hvis behandlet korrekt, kan holde hele livet, og gå i arv gennem generationer.

  Når det behandles korrekt, kan et Lodensteiner-produkt holde hele livet, og gå i arv gennem generationer.

  Der findes mange typer pletter og snavs, men heldigvis er der ligeså mange måder at fjerne dem på. For optimal behandling af dit nye overtøj, henviser vi til Lodensteins eget skema over vedligeholdelse, og anvisninger til rens og pletfjerning:

  https://steiner1888.com/en/Help/Loden-care/

  Specifikationer
  MærkeAiayu