Aiayu Teddy sweaters

Fra 3.295,00 DKK

Varm, luksuriøs og exceptionelt behagelig strik fra Aiayu. TEDDY er en vanedannende blød og eksklusiv sweater. Den ultimative strik til kolde vinterdage, og en moderne klassiker, der med lethed kan kombineres på kryds og tværs med alt fra jeans til bløde leggings. Strikket af ultra blød og ufarvet lamauld i en chunky kvalitet, der er ideel til lag-på-lag. 

 • FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-
 • 1-5 DAGES LEVERING
 • BETAL MED MOBILE PAY
 • ALTID 30 DAGES RETURRET
 • TEDDY er med et langt snit, rå, udvendige sømme og elegant høj hals.

  Dette produkt er fremstillet i en exceptionelt blød blanding af 82% ufarvet lama-uld og 18% recycled polyamid. Sourcet i Bolivia og strikket i Nepal.

  Vi anbefaler, at du vælger din normale størrelse.

  Har du alligevel brug for at vaske dit uldprodukt, anbefaler vi håndvask ved 30 grader med et uldvaskemiddel af høj kvalitet. Læg produktet i blød i vand i 10-15 minutter. Skyl i 30 grader lunkent vand. Undgå at vride produktet, og sørg for det ligger fladt, når det skal tørre.

  Har du en vaskemaskine med skåneprogram, er det muligt at vaske dit AIAYU-produkt i maskinen. Dette er dog på eget ansvar, da AIAYU ikke kan garantere for de individuelle vaskeprogrammer på forskellige vaskemaskiner.

  farve ecru (råhvid)

  Specifikationer
  MærkeAiayu