Aiayu Tito plaid wheat

3.995,00  DKK

TITO er en klassisk plaid fra Aiayu strikket i en fleksibel ribstruktur, der giver blødhed og masser af volumen. Fremstillet af udsøgte fibre i llamaens egne naturlige farver - helt uden brug af kemikalier.

 • FRI FRAGT VED KØB OVER 499,- til pakkeshop
 • 1-5 DAGES LEVERING
 • BETAL MED MOBILE PAY
 • ALTID 30 DAGES RETURRET
 • TITO er opkaldt efter Aiayu´s producent af llama-produkter i Bolivia. Tito har været Aiayu´s ven og samarbejdspartner siden den spæde start i 2005, og har været med til at gøre Aiayu-drømmen til virkelighed. Han fortjener kun det bedste, så selvfølgelig skulle denne bløde, smukke plaid opkaldes efter ham. 

  Alle plaider leveres i en praktisk bomuldspose, som kan genbruges til hverdagsformål, fx som skopose, til make-up, lingerie, opbevaring af vatrondeller eller lignende på badeværelset.

  Størrelse: 130 x 160 cm.

  Dette produkt er en del af AIAYU DOMUS – deres udvalg af objekter til alle de stemninger og øjeblikke, der skaber et hjem. Missionen er at fremstille færre, men bedre produkter i elegant design, lavet på bæredygtig vis, og som passer til alle livets aspekter. Et stykke luksus til dit personlige rum.

  100% babylama-uld af fineste kvalitet. Ulden er sourcet & bearbejdet lokalt i Bolivia på en WRAP-certificeret fabrik, som renser og genanvender spildevand, og udelukkende kører på vedvarende energi.

  Baby-lamauld er både:

  – blød
  – holdbar
  – hypo-allergen
  – termoregulerende

  Et sandt vidunder fra naturens side.

  Håndvask 30 grader

  Farve Wheat

  Specifikationer
  MærkeAiayu
  gtin5711611251716