Skall Studio Spring/Summer 2024: Nyd foråret og tag ansvar for naturen

Millington shirt fra Skall Studio, cropped jeans

Foråret er lige på trapperne, og Skall Studios lækre materialer og flotte snit er klar til at gøre dit forår endnu smukkere. 

Skall Studio Hos No9: Til dig, der både vil have en fantstisk stil og passe på planeten.

Hos No9 er vi stolte af at præsentere Skall Studio's kollektioner, der fremhæver kvalitet, æstetik og ansvarlige produktionsmetoder i perfekt harmoni. Skall Studio tager ansvar hele vejen gennem produktionen, og sørger for, at der både bliver passet på miljø og mennesker.

Skall Denim: Et blik på vores favoritter

 

Skall Denim udgør kernen i Skall Studio's ansvarlige tilgang til mode. Produceret af 100% økologisk og GOTS-certificeret bomuld i Tyrkiet, går Skall Studio aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller miljømæssige hensyn. Hos No9 er vi begejstrede for at tilbyde disse jeans, der ikke kun er stilfulde, men også passer på miljøet under produktionen: Med Jeanologia's avancerede vaske-teknologi kortlægges forbruget af vand, CO2 og kemi, samt arbejdsforholdene for hvert parti, hvilket sikrer gennemsigtighed i produktionsprocessen. 

Tøj I denim har en lang holdbarhed, og Skall Studios tidløse snit gør, at du ikke behøver at købe nyt så ofte.

Millington-skjorten: En klassiker med et helt igennem nutidigt snit

No9 præsenterer stolt Millington-skjorten fra Skall Studio, der forener maskulin elegance med feminin flair. Inspireret af herremode har skjorten en almindelig krave, knappede manchetter og det ikoniske broderede SKALL-logo på fronten. Tilgængelig i de klassiske farver "washed blue" og "washed black", er Millington-skjorten en del af din elegante basisgarderobe og kan løfte ethvert outfit.

Alison Cropped Jeans: Tidløs elegance

Introducer lidt ekstra flair til din garderobe med Skall Studio's Alison Cropped Jeans i farven Ecru eller washed black. Denne klassiske jeansmodel kombinerer ansvarligt udvalgte materialer med tidløs elegance og et moderne twist. Hos No9 er vi glade for at kunne tilbyde disse jeans, der ikke kun er et statement om din personlige stil, men også din omtanke for miljøet.

 

Flæser og blonder er essensen sommerens musthave i 2024

Den feminine elegance og lethed, som en smuk, økologisk bomuldsskjorte med læg, plisseringer og flæser som Courtesy Shirt i optic white, er perfekt til sommeren, og hvis det er lunt, er Gaya Top med korte ærmer og masser af volumen Skall Studios bud på sommerens mest feminine top.

Naturlige materialer, naturlig elegance

Skall Studio foretrækker naturlige materialer som uld, bomuld, hør, cashmere og merinould. Vi hos No9 elsker de naturlige materialers forskellige egenskaber og værdsætter transparensen, der kommer med at arbejde med certificerede materialer. Skall Studios engagement i bæredygtighed stopper ikke ved produktionen; de genanvender endda kasserede materialer for at give dem nyt liv og reducere vores miljømæssige fodaftryk.

Dyk ned i Skall Studio's verden af tidløs mode hos No9, hvor stil møder ansvarlighed på en unik og smuk måde.

 

 

Del: