Charles Fazzino

Populære varer fra Charles Fazzino

Unikt 3D-popart med Swarovski-sten fra Charles Fazzino

På alle Charles Fazzinos håndlavede 3D-kunstværker er der påsat glimtende Swarovski-sten, der fanger din opmærksomhed. Kom forbi Butik No 9, og se de smukke 3D-kunstværker.

Charles Fazzino
Charles Fazzino

Charles Fazzinos popart skal ses i virkeligheden

Fotos af Charles Fazzinos 3D-popart tåler ingen sammenligning med virkeligheden. De glimtende og betagende kunstværker skal opleves i virkeligheden, før man forstår det. Kig forbi Butik No 9 i Ebeltoft.

Charles Fazzino

Et stykke kunst fra Charles Fazzino skal opleves i virkeligheden. Intet foto kan forsvare, hvor smuk, glimtende og betagende hans legende og farverige kunst er i virkeligheden.

En af de særlige ting ved Charles Fazzinos funklende 3D-popart er, at det er håndlavet og dekoreret med Swarovski-sten. Desuden er alle Charles Fazzinos 3D-popart-værker nummererede og kommer med et unikt certifikat.
Hvert 3D-popart er sat sammen af små dele, der er skåret ud i hånden, limet sammen i mange lag for at skabe 3D-effekt og derefter pyntet med Swarovski-sten.

Amerikanske Charles Fazzino er en meget populær og eftertragtet amerikansk popartist, der gennem mere end 30 år har lavet 3D-popart. Faktisk er Charles Fazzino blandt verdens mest populære popart-kunstnere.
Charles Fazzinos illustrerer nutidens populærkultur ned til mindste detalje, som skaber en genkendelighed og et troværdigt billede af virkeligheden. Det inkluderer store, kendte sportsbegivenheder som f.eks. fodbold og baseball, urbane landskaber af storbyer elsket af hele verden, moderne kendisser og meget mere. På den måde skaber han med sine værker en fællesskabsfølelse, som bringer os sammen om det, vi kender og elsker.

Når du køber et Charles Fazzino-værk hos Butik No 9, er det indrammet og beklædt i museumsglas, hvilket gør kunstværket meget eksklusivt i sit udtryk. Museumsglasset forhindrer lysreflektion i at forstyrre dig i at nyde kunsten, og samtidigt beskytter glasset kunstværket mod skadelige UV-stråler.

Køb Charles Fazzinos eksklusive 3D-poparts her. Funklende popart fra Charles Fazzino i flere lag med Swarovski. Se dem hos Butik No 9.