Dame

Butik No9 er stedet for den modebevidste kvinde, der søger et unikt udvalg af alt fra dametøj til bolig i den bedste kvalitet. På denne side finder du et vores udvalg af tøj og accessories, der passer til enhver stil og lejlighed. Vi tilbyder dig de mest eksklusive og anerkendte mærker, Skall Studio, Aiayu og Steamery. Fælles for alle produkter hos os er det tidløse designs, som garanterer, at de holder sig moderne uanset modens trends og tendenser. 

Gå på opdagelse i vores sortiment, og find dine personlige favoritter. 

Varer 1-35 af 194

Side
pr. side

Dametøj og dametilbehør til enhver stil 

Hos Butik No9 har vi samlet et udvalg af tøj, der passer til enhver kvindes garderobe uanset din personlige stil. Vi tror på, at tidløst design er et must, da det både kan kombineres med de nyeste trends og din eksisterende garderobe.

Vi har stort fokus på kvalitet i alt, hvad vi forhandler. Alle vores produkter er fremstillet af de bedste materialer og med fokus på detaljerne. Du kan derfor bruge tøjet igen og igen, ligesom du er sikret, at det forbliver god stand selv efter meget brug og vask. 

Unikt udvalg af dametøj hos Butik No9 

Ifølge os er der ikke nogen bedre følelse end at hoppe i et par bukser, som sidder som skabt på en. Det er en helt særlig følelse, som alle bør opleve hver eneste dag. Hos Butik No9 har vi et bredt udvalg af bukser til enhver smag, som kan få dig til at føle dig både selvsikker og komfortabel. Alle kroppe er forskellige, og derfor tilbyder vi også forskellige pasformer, så du kan finde det perfekte match til dig. 

Udover et bredt udvalg af kvalitetsbukser finder du også vores sortiment af smukke overdele. Vi har samlet de lækreste styles, hvor du både finder klassiske skjorter, cashmere trøjer, cardigans, toppe og meget mere. Vores styles er alsidige ved, at du kan style dem på forskellige måder afhængigt af, hvilket look du ønsker at skabe. Hvis du er mest til et feminint look, kan du også se vores udvalg af kjoler, hvor du bl.a. finder maxikjoler og skjortekjoler. For endeligt at pifte looket op kan du tilføje nogle accessories. I blandt vores udvalg af dametilbehør finder du både smykker, tasker og handsker. 

Personlig hjælp og rådgivning hos Butik No9 

Vi bestræber os altid på at give dig en personlig service, uanset om du shopper i vores fysiske butik eller online på vores webshop. Så tøv ikke med at kontakte os, og vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt. Vores dygtige og erfarne medarbejdere står klar til at hjælpe dig med at finde det perfekte tøj til dig og dine behov.