Beauty

I No9 betyder skønhed en kombination af effektive ingredienser, respekt for miljøet og en oplevelse for sanserne. Vi tænker på dig, der vil passe godt på dig selv og din hud, elsker følelsen af luksuriøse skønhedsprodukter og samtidig vil passe på planeten. 

Vi har nøje udvalgt produkterne fra Aiia Care, fordi de er certificeret allergivenlige, miljøvenlige og lavet af naturlige ingredienser.

13 varer

pr. side

Giv din hud kærlighed med naturlig skønhed

Oplev luksuriøs skønhedspleje med Aiia Care hos No9. Vores udvalg af naturlige og allergivenlige produkter giver din hud den kærlighed, den fortjener. Uanset om du søger daglig pleje eller intensiv behandling, er Aiia Care certificeret med AllergyCertified og Ecocert COSMOS for at sikre naturlige ingredienser.

Sund og næret hud hver dag

Aiia Day Care Serum er din daglige ledsager til sund og næret hud. Påfør en lille mængde på ren hud om morgenen. Serummet, udviklet til brug uden creme, styrker din hud mod dagens udfordringer og efterlader den strålende og beskyttet.

En smuk hud i balance – Også på kroppen

Vores Body Care Serum er en let og frisk formel, der fugter alle hudtyper. Styrk din huds naturlige forsvar, og beskyt den mod forurening og miljøstress. Den ikke-fedtende tekstur trænger hurtigt ind i huden, hvilket efterlader den veltilpas og fugtmættet.

Pleje til øjenomgivelserne: Se på verden med friske øjne.

Aiia Eye Care Serum vækker huden omkring dine øjne. Påfør en lille mængde morgen og aften for at stimulere og friske området omkring øjnene. Kombiner det med Day eller Night Care Serum for optimale resultater. 

Aftenrutine for sund hud

Inden sengetid anbefaler vi på det varmeste at anvende Aiia Night Care Serum på ren hud. Nyd følelsen af beroliget og afbalanceret hud, klar til en nat med regenerering og fornyelse.

En helt igennem original parfume – Fat Electrician fra État Libre d'Orange:

Oplev en duftoplevelse som ingen anden. Fat Electrician, hvor skønhed og forfald mødes i et sensuelt spil. État Libre d’Orange skaber parfumer med unikke fortællinger, og du er sikret en sanseoplevelse, som på en gang vækker minder, og dufter som intet andet.