hurtig-levering
sikker betaling

Dunville Apparel

Nyheder fra Dunville Apparel

r din garderobe så bæredygtig som muligt

Der er ikke noget tøj, der er 100% bæredygtigt, men Dunville Apparel tror på, at de går længere end noget andet brand i verden, for at deres kollektion er så bæredygtig som muligt.
Men for Dunville Apparel handler det også om mere end bare bæredygtighed. Det handler nemlig også om at lave tøj af højere kvalitet. Tøj, som har længere holdbarhed, og som er virkelig lækkert at røre ved.

Dunville Apparel er gået op imod den store forbrugstrend og vil være med til at gøre os bedre til at købe færre og bedre stykker tøj. At være med til at bringe forbruget ned er også en måde, hvorpå Dunville Apparel gør branchen mere bæredygtig.

Find din næste tidløse klassiker fra Dunville Apparel i Butik No9

En vigtig mærkesag for Dunville Apparel er, at du aldrig mere skal have noget i klædeskabet, som på noget tidspunkt bliver “so last year”. Kollektionen fra Dunville Apparel består kun af klassikere, som aldrig går af mode.

Hos Dunville Apparel kan du udelukkende købe “wardrobe essentials”. Klassikerne er designet i Danmark og produceret i Italien af de fineste og mest bæredygtige materialer. Derudover er det de mest passionerede mennesker og fabrikker, der er udvalgt til at lavet tøjet. På den måde kan vi være sikre på, at dit tøj fra Dunville Apparel er lavet af tøjelskere, der har en holdning og går langt for den gode kvalitet.

Dunville Apparels tøj er miljøcertificeret

Dunville Apparel har 100% styr på deres produktionskæde og kender deres leverandører personligt. Dermed sikrer de, at tøjets kvalitet er lige præcis, som de ønsker.

Alt tøj fra Dunville Apparel er produceret med de højeste miljøcertificeringer i verden. Som forbruger opdager du ikke nødvendigvis lige netop det, men du kan helt sikkert mærke, at materialerne er behandlet med omhu og det fineste italienske håndværk hele vejen igennem.

Variér dine outfits med tøj fra Dunville Apparel og Butik No9’s andre tøjbrands

Når du køber Dunville Apparel er der ingen grænser for, hvad du kan sætte sammen. Deres kollektion kan sammensættes på hundredvis af måder, og du kan også sagtens sætte dit eget præg på udtrykket med andre brands.

Klassikerne fra Dunville Apparel går godt sammen, så udtrykket er helt klassisk, men du kan også kombinere det med andre ting fra garderoben. Tag for eksempel et par klassiske jeans fra Dunville Apparel på, og kombinér dem med en mønstret skjorte. Du kan også kombinere en lækker klassisk navy-farvet t-shirt og et par unikke chinos.

Skal du have lidt ekstra til dit outfit, findes der også eksklusive bælter fra Dunville Apparel, der lige giver det sidste touch.

Køb bæredygtigt herretøj fra Dunville Apparel i Butik No9

Dunville Apparel er et dansk Ebeltoft-baseret herretøjsbrand, der blev lanceret i 2021 af Rasmus Dunvad. Han har høje krav til brandet, og rejsen om at opbygge brandet har derfor været lang og kompliceret. Med det bæredygtige tøjbrand Dunville Apparel stiller Rasmus Dunvad også krav til producenterne. Tøjet skal holde længere end normalt, kvaliteten skal være god, tøjet skal være lækkert at røre ved, og det skal syes af passionerede fabrikker i Italien. Kun det bedste er godt nok.

Men den lange rejse har sikret, at Dunville Apparel nu er et gennemført tøjbrand, der leverer tøj i topkvalitet fremstillet af passionerede mennesker hele vejen rundt. 

Derfor er vi i Butik No9 slet ikke i tvivl om, at vi kan stå inde for at sælge det til vores kvalitetsbevidste kunder.

Dunville Apparel er et af Ebeltofts lokale mærker

Rasmus Dunvad startede Dunville Apparel i Ebeltoft på Djursland. Det er et lokalt mærke, der går op i kunderne og deres meninger. De vil hellere end gerne have såvel positiv som negativ feedback på deres produkter. På den måde kan de tage forbrugernes holdninger seriøst og blive ved med at blive bedre ved at lade deres stemmer blive hørt.