Aiayu

Er du på udkig efter eksklusivt tøj, som skabt af naturens bedste materialer? Så gå på opdagelse i vores udvalg fra Aiayu. Udvalget består blandt andet af tidløst Aiayu-tøj og stilrent Aiayu-sengetøj. Fælles for alle er, at de er lavet af behagelige tekstiler med omtanke for miljøet og planeten. 

Varer 1-35 af 129

Side
pr. side

Bæredygtighed og design i fokus 

Hos Butik No9 elsker vi, når mode og bæredygtighed går hånd i hånd, og netop dette er fokusset hos det danske tøjmærke Aiayu. Ligesom hos os, bliver der hos Aiayu heller ikke gået på kompromis med kvaliteten i hverken design eller produktion. Kun de bedste og mest bæredygtige stoffer bliver benyttet, hvad enten det er cashmere, økologisk bomuld, lamauld eller noget helt fjerde.

Miljømæssig og social ansvarlighed 

Aiayu samarbejder med en lang række bæredygtige producenter og har stor fokus på både miljømæssig og social ansvarlighed. Du kan derfor være sikker på, at alt tøj fra Aiayu er med til at skabe gode og sunde arbejdspladser, og styrke de lokale forhold i lande som Bolivia, Nepal og Mongoliet.

Det store fokus på ansvarlighed skinner også igennem på Aiayus valg af naturligt stærke og holdbare materialer, samt deres tidløse design. Disse fokusområder skaber sammen grundstenen i Aiayus filosofi om at købe mindre, men bedre.

Simpelt, gennemtænkt design 

For Aiayu handler det i høj grad om at skabe smukke designs af naturens materialer. Derfor benytter de naturlige, ufarvede stoffer i størstedelen af deres striks. Med tanken om at gøre op med “brug og smid væk”-kulturen, har Aiayu aktivt taget et valg om udelukkende at udsende to kollektioner om året, hvilket giver dem selv og deres produktionspartnere mere tid til at gennemtænke proces og design, så kvaliteten altid er sikret mange år frem.

I vores udvalg af Aiayu finder du alt lige fra tøj og nattøj til sengetøj og lagener. Du finder desuden også skønne tasker, der pryder ethvert outfit. Fælles for alle produkter er de tidløse designs, som garanterer, at de holder sig moderne uanset tidens trends og tendenser.

Historien om Aiayu 

Danske Aiayu blev i 2005 stiftet af den kreative direktør Maria Høgh Heilmann og CEO Maria Glæsel. Aiayu, der betyder ”sjæl” på det oprindelige bolivianske sprog, Aymará. De første mange år var brandet bygget op om lamauld fra Bolivia, men kollektionerne er sidenhen blevet udvidet med styles fremstillet af eksklusiv yak- og sartuul-uld, cashmere fra Nepal og GOTS-certificeret chetna-bomuld. 

Alle materialer og producenter i deres forsyningskæde lever op til Aiayus krav om en ansvarlig produktion. Brandet producerer desuden kun på certificerede fabrikker, som anvender solenergi og vandrensningsanlæg, hvilket muliggør genanvendelse af ressourcer. Alle fibre er udvalgt ud for deres varme, blødhed og slidstærke kvaliteter. Aiayu arbejder med materialernes naturlige farver så ofte som muligt, da de både er rene og bionedbrydelige. Samtidig er de tidløse og komplimenterer det skandinaviske og minimalistiske design på bedste vis.

Personlig vejledning hos Butik No9

Hos Butik No9 er vi stolte af at forhandle Aiayu, og vi står altid klar med personlig vejledning, hvis du har brug for hjælp til at finde den helt rigtige style. Vi er desuden også leveringsdygtige i en bred vifte af andre skønne brands, der gør det, de er bedst til. Tag blandt andet et kig på Dunville Apparel, Rains og Sorelle Jewellery. Vi håber, du finder det, som matcher din personlige stil. Vi glæder os til at høre fra dig!