Aiia Care

Oplev Aiia Cares udvalg af allergivenlige hudplejeprodukter, som matcher enhver hudtype. Hudplejen fra Aiia Care er skabt ud fra videnskab og har en bred vifte af certificeringer, som gør produkterne både bæredygtige og allergivenlige. Shop Aiia Care online her, eller besøg vores butik i Ebeltoft.

11 varer

pr. side

En sundere hud med Aiia Care 

En sund hud er en pæn hud. Dét er i hvert fald sådan, Aiia Cares filosofi lyder – og det giver god mening. Hudplejeprodukterne er nemlig skabt ud fra videnskabelig indsigt i, hvad der er allerbedst for huden. Det betyder, at ingredienserne sørger for at give den rette pleje og fugt til huden, så den holdes sund – og smuk.

Udvalget byder på serummer og cremer, som indeholder rene, naturlige og certificerede ingredienser, der er nøje udvalgt efter en videnskabelig formular. På den måde kan du være helt sikker på, at din hud ikke indeholder ingredienser, der skader din hud.

Bæredygtig og allergivenlig hudpleje 

Aiia Cares store ekspertise i hudpleje kommer tydeligt til udtryk i deres certificeringer. Produkterne er nemlig allergicertificeret, hvilket betyder, at du ikke får eller udvikler allergi ved at bruge produkterne. Produkterne indeholder ingen skadelige ingredienser, der kan give eller udvikle allergiske reaktioner i form af rødme, kløen og hævelse. Aiia Cares produkter er gennemtestede, så de giver en skånsom og fugtgivende pleje til huden.

Desuden er Aiia Cara certificeret med Ecocert COSMOS, som betyder, at både indhold og emballage er lavet af henholdsvis økologiske og genanvendte materialer. På den måde gør Aiia Care sit bedste til at mindske klimaaftryk på planeten, samtidig med at du er garanteret en sikker pleje af netop din hud.

Hudplejeserier til enhver type hud 

Med Aiia Cares udvalg kan du finde din næste hudplejerutine, som passer til lige netop din hud. Har du tør, normal eller kombineret hud? Så kan du med fordel tage et kig på startersættene med fire essentielle produkter til din fulde hudplejerutine – til både morgen og aften.

Udvalget byder desuden også på enkelte produkter, hvor du finder alt lige fra rynkeserum, øjenserum og natserum. Oplev følelsen af en sund hud i balance med Aiia Cares plejende cremer og serummer.

Oplev flere brands online eller i vores butik 

Aiia Care er et dansk brand, som er et populært valg, når det angår hudpleje – og det er helt forståeligt. Produkterne balancerer hudens naturlige system, så den holder sig fugtig, elastisk og sund. Hos

Butik No9 byder vores udvalg på en bred vifte af brands, der gør det, de er allerbedst til. Det gælder både Aiia Cares hudpleje, såvel som handsker fra Rhanders Hansker, smykker fra Sorelle Jewellery og behageligt tøj fra Seamless.

Gå på opdagelse i vores udvalg af brands, og shop online her på webshoppen eller besøg vores butik på Jernbanegade 9 i Ebeltoft.