Birgitte Herskind

Gå på opdagelse i Birgitte Herskinds minimalistiske og bæredygtige tøj, der er skabt til enhver garderobe. Oplev de fine silhuetter og materialer, der gør tøjet eksklusivt og behageligt at have på. Shop online her, eller besøg vores butik i Ebeltoft.

2 varer

pr. side

Tidløse klassikere til enhver garderobe 

Når det angår Birgitte Herskind, kan man næsten ikke undlade at sige tidløst. Tøjet er nemlig designet sådan, at det holder sig moderne år efter år, sæson efter sæson – uanset tidens trends og tendenser. Udvalget består af blandt andet bukser, nederdele, toppe og blazere, der passer til ethvert outfit.

Med Birgitte Herskind får du essentielle tøjstykker, som kan matches på kryds og tværs. Undgå den hektiske tøjkrise om morgenen med Birgitte Herskinds tøj, som altid er et sikkert og elegant valg til dagens udtryk.

Skab en bæredygtig garderobe 

En af Birgitte Herskinds nøgleord er bæredygtighed. At tøjet er designet til at passe til enhver anledning, så det holder sig tidløst år efter år, er i sig selv et bæredygtigt tiltag. Fast fashion kommer slet ikke i nærheden af Birgitte Herskind, der designer tøj, der ikke bare er moderne i én sæson. Det holder sig moderne år efter år.

Tøjet er lavet er eksklusive og kvalitetsrige materialer, der har omtanke for planeten og menneskerne derpå. Passionen for italienske tekstiler kommer tydeligt til udtryk i, hvordan tøjet føles. Samtidig er størstedelen af tøjet produceret i Europa, som mindsker klimaaftrykkene på transport.

Minimalistiske og klassiske styles 

Med stilren æstetik har Birgitte Herskind skabt et brand af skønne silhuetter, fine print og lækre materialer. Sammen skaber det en flot mix af det feminine og det maskuline, hvor du blandt andet finder fine Birgitte Herskind bukser og blazere, der kan bruges til festlige anledninger, på arbejdet eller bare til en kop kaffe med en veninde.

De minimalistiske og klassiske styles kan kombineres på kryds og tværs – uanset hvad din personlige stil er. Det kan enten piftes op med et par høje sko, ligesom det kan matches med et par sneakers for et mere nedtonet udtryk.

Besøg Butik No9 i Ebeltoft 

Birgitte Herskind er dansk design, når det er bedst. Den nordiske minimalisme giver et simpelt og elegant udtryk, der matcher enhver moderne kvinde. Er du vild med Birgitte Herskinds tøj? Så kan det være, at du også er vild med vores andre brands som Sand Copenhagen, Utzon og Seamless.

Besøg vores butik på Jernbanegade 9 i Ebeltoft, og oplev vores brede vifte af brands, der gør det, de er allerbedst til. Vi har samlet en række brands, der byder på dansk design med omtanke for miljøet.

Har du spørgsmål eller brug for personlig vejledning? Så er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig!