Bisgaard

Bisgaard blev grundlagt i 2005 og har sidenhen lanceret innovative, komfortable og stilrene støvler i naturlige materialer. De er produceret med en bæredygtig tankegang, hvor støvlerne er produceret af blandt andet bionedbrydeligt, vegetabilsk garvet læder og med for af 100% uld eller 100% bomuld. Gå på opdagelse i Bisgaard udvalg i nedenstående sortiment, og find dine næste yndlingsstøvler.

4 varer

pr. side

Komfortable og stilrene støvler fra Bisgaard 

Der er ingen tvivl om, at Bisgaard forener kvalitet og æstetik. Deres støvler og sko er nemlig behagelige at have på, samtidig med at de har et stilrent og elegant udtryk. Støvlerne er blandt andet designet med en sål af memory foam, som tilpasser sig netop din fod for at opnå den bedste komfort. Ydersålene sørger desuden for, at du har et skridsikkert greb på underlaget.

Støvlerne har hver især et stilrent udtryk, som holder dem moderne sæson efter sæson. Det er tidløse klassikere, der har et alsidigt udtryk med fine farver og nøje udvalgte materialer. Oplev Bisgaards sko og støvler, og se, om der er nogle, der falder i din smag.

Naturlige materialer med en bæredygtig tilgang 

Bisgaard har planeten in mente, når de designer og producerer deres sko og støvler. Deres ekspertise inden for håndværk og deres sans for detaljen kommer tydeligt til udtryk til enhver sko og støvle. De designer nemlig deres sko af vegetabilsk læder og naturgummi såvel som 100% uld og 100% bomuld.

De rene linjer, fine former og naturlige materialer skaber grundstenene til dét, Bisgaard står for: nemlig bæredygtighed. Med bæredygtige materialer og en ansvarlig produktion er de med til at sikre planeten en bedre fremtid.

Støvler og sko til enhver anledning 

Blandt Bisgaards udvalg finder du både elegante støvler med hæl, rå støvler og behagelige hjemmesko. På den måde kan du finde støvler, som passer til alle dine hverdagssituationer. De kan både styles op og ned, så de passer til festlige anledninger såvel som hverdagen på arbejdspladsen. Uanset hvornår og hvor lang tid de bæres, er du sikker på en behagelig komfort hele dagen og hele aftenen.

Gå på opdagelse i Bisgaard udvalg, og find must-haves til din hverdag, som ser smukke ud og føles behagelige.

Oplev vores online univers 

Hos Butik No9 byder vores univers på en bred vifte af skønne brands, der gør det, de er allerbedst til. Når det angår Bisgaard, er deres spidskompetence støvler og sko. Oplev desuden handsker fra Rhanders, basistøj fra Colorful Standard og hudpleje fra Aiia Care.

Har du spørgsmål til vores sortiment? Eller brug for hjælp til at finde det helt rigtige produkt? Uanset hvad er du altid velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre på telefon, mail eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Du er altid velkommen til at kigge forbi vores hyggelige butik på Jernbanegade 9 i Ebeltoft, hvor du kan se vores fulde sortiment, mærke de forskellige kvaliteter og finde den helt rigtige størrelse. Vi ser frem til at byde dig velkommen!