By Malene Birger

Shop eksklusivt tøj fra ikoniske By Malene Birger, som byder på alt lige fra skjorter og bluser til sweaters og strik. Shop online her, eller besøg vores butik i Ebeltoft.

8 varer

pr. side

Nyt fra By Malene Birger hos No. 9 

Kom ind forbi Butik No. 9 og shop sæsonens skønneste styles fra By Malene Birger. Brandet er et af de helt store på den danske modescene, når det kommer til kvindetøj. Hos Butik No. 9 finder du altid de smarteste styles fra den aktuelle sæson, så du let kan klæde dig på i By Malene Birger fra top til tå.

Vi forhandler By Malene Birgers skønne sortiment, hvor du kan finde smukke styles og blive inspireret til garderobens kommende sæson. Foruden By Malene Birger kan du desuden også gå på opdagelse i andre ikoniske brands som Aiia Care, Colorful Standard og Rains.

Accessories fra By Malene Birger 

Med vores produktudvalg fra By Malene Birger kan du ikke blot forkæle dig selv med de smukkeste klæder. Vi har samtidig et bredt udvalg af både sko, tasker, punge, hatte, solbriller og mange andre accessories fra By Malene Birger, som er med til at fuldende dit look. Kig forbi butikken og se vores spændende udvalg med Birgers fine prints og farver.

Lad dig forføre af By Malene Birgers skønne univers 

Udover at bære præg af den klassiske tidløshed, så anvender By Malene Birger også farver og æstetiske mønstre, der pryder og pynter på elegant vis. Hvert et look er så velskabt med lige dele skandinavisk minimalisme og internationalt udsyn, at du ikke kan undgå at føle sig draget og betaget af de mange smukke items – hvad enten det er tøj, sko eller tilbehør.

By Malene Birger byder på unikke kjoler, strik, skjorter, bukser og bluser, der passer ind i enhver garderobe. Med afsæt i tidløse designs af nøje udvalgte materialer, kan du med garanti finde en style, der matcher din personlige stil.

Tasker fra Malene Birger 

Hos Butik No. 9 får du de nyeste styles fra By Malene Birgers taskekollektion. By Malene Birgers ikoniske tasker er smukt designet og kan bruges til både hverdag og fest. Kollektionerne har fokus på håndværk, kvalitet og detaljer, der emmer af femininitet. Kom ned forbi butikken og se vores store udvalg af smukke kvalitets tasker.  

By Malene Birger 

By Malene Birger er et luksuriøst mærke og et af de helt store på den danske modescene. Brandet By Malene Birger blev etableret i 2003 af den danske designer Malene Birger.

Før opstarten af mærket By Malene Birger var designeren Malene Birger en del af det danske designmærke DAY Birger et Mikkelsen, som hun oprindeligt var med til at starte op og drive sammen med Keld Mikkelsen. Malene Birger forlod dette samarbejde i 2002 og startede året efter sit eget brand op med klassisk og sofistikeret modetøj til kvinder. By Malene Birger forhandles i dag i mere end 1000 butikker i over 42 lande verden over.

Brandets kollektioner oser af premium-kvalitet, hvor tekstilerne er valgt fra øverste hylde. Det betyder både en lang holdbarhed, men også et utroligt smukt ydre. Materialerne er sammensat ud fra ypperste skrædderkunst, hvilket vil få dig til at ligne det, du stiler efter – nemlig en stilbevidst kvinde i et luksuriøst look. 

Malene Birger har sans for professionelt og elegant håndværk med udgangspunkt i den kvindelige og feminine figur. Det kommer til udtryk gennem alle kollektionerne fra By Malene Birger, der, sæson efter sæson, blandt andet består af kjoler til både hverdag og fest – og altid byder på masser af komfortabel mode med et twist.

Den vigtigste vision for By Malene Birger er, at du skal kunne føle dig godt tilpas i det tøj, du har på, og at du ikke skal stresse foran spejlet om morgenen, før du skal ud ad døren. Kort sagt, når du investerer i kreationer fra skønne By Malene Birger, er du sikret alsidige kjoler, nederdele og bluser mm., der kan styles op og ned efter enhver anledning.