Charles Fazzino

Nu kan du opleve Charles Fazzinos verdensberømte popkunst i dit eget hjem. Med sin sprudlende leg med form og farver, vil Charles Fazzinos kunst gøre indtryk, uanset hvor du placerer den. Gå på opdagelse i de smukke farver og detaljer, og lad kunsten påvirke dig og bevæge dig til eftertanke.

Hos No9 er vi stolte over at forhandle udvalgte værker i verdensklasse.

4 varer

pr. side

 Charles Fazzino hos No9 - En rejse gennem Pop Art-historien

Træd ind i Charles Fazzinos farverige og tredimensionelle univers i No9. Hans unikke stil har gjort ham til en af de mest populære og højt skattede popkunstnere nogensinde. Med mere end tredive års erfaring som popkunstner har Fazzino indflettet sit kunstneriske aftryk i selve vævet af populærkulturen. I No9 er vi stolte af at forhandle hans værker, der er udstillet i museer og gallerier i over tyve forskellige lande.

Popkulturens historiker - Charles Fazzino

Charles Fazzino, uddannet fra School of Visual Arts i New York City, betragtes som en popkulturens historiker. Hans omfattende værk spænder over mere end tre årtier og fanger essensen af det moderne liv. Som en af de næste generationers berømte popkunstnere går han i oprindelige popkunstnere som Andy Warhol, Keith Haring, Red Grooms og Roy Lichtensteins fodspor.

 En verden af udstillinger og begivenheder

Fazzinos værker har bla. fundet vej til permanente installationer i American Airlines JFK Terminal, National 9-11 Memorial & Museum i NYC, Hard Rock Hotel Casino i Hollywood, FL, og mange flere steder over hele verden. Han har også skabt offentlige skulpturer, herunder en på Samjung Mall i Busan, Korea, og en ved SM Tower/KPOP Museum i Seoul, Korea.

Fazzino er blevet anerkendt som den officielle kunstner for en række festivaler og begivenheder, herunder Super Bowls, MLB All-Star Games, og OL. Hans værker pryder museer som Museum of Art i Fort Lauderdale, Norman Rockwell Museum, Baseball Hall of Fame and Museum, og Olympic Museum i Lausanne, Schweiz.

Charles Fazzinos anerkendelser og æresbevisninger

Charles Fazzino har modtaget den prestigefyldte Ellis Island Medal of Honor i 2009 og har været nomineret til en New York Drama Desk Award for The FAZZINO RIDE Tourist Attraction i 2009. Han har desuden skabt værker til støtte for velgørende organisationer som Maria Fareri Children’s Hospital og National Jefferson Awards.

Charles Fazzino hos No9 - Inviter et stykke kunsthistorie ind i dit hjem. 

Drømmer du om at købe verdenskunst til dit hjem? No9 forhandler udvalgte værker af Charles Fazzino. Velkommen til en rejse gennem popkulturen med Charles Fazzino hos No9.