Colorful Standard

Colorful Standard står bag en bred vifte af hoodies, t-shirts og andre styles, der er produceret i enten 100% økologisk bomuld eller 100% økologisk merinould. Oplev en bred vifte af miljøvenlige farver, og find den, der passer allerbedst til dig – uanset om du er til nedtonede eller mere iøjefaldende farver. Shop online i nedenstående sortiment, eller besøg vores butik i Ebeltoft.

3 varer

pr. side

Behageligt tøj i 100% økologisk bomuld 

Colorful Standard tog verden med storm, da de præsenterede deres udvalg af miljøvenlige basisvarer, der passer til enhver garderobe og enhver sæson. De har nemlig skabt et sortiment af behageligt tøj såsom hættetrøjer og t-shirts, der er lavet i en mættet pallette af både nedtonede og stærke farver.

Én t-shirt i konventionel bomuld koster 1.400 liter vand at producere. Colorful Standards tøj er lavet af enten 100% økologisk bomuld eller 100% økologisk merinould, ligesom indfarvningen også er økologisk. Det giver en mere ansvarlig og bæredygtig produktion, som sætter færre klimaaftryk på planeten.

Essentielle basisvarer til enhver garderobe 

Med en bred vifte af musthaves og essentielle basisvarer er Colorful Standard et oplagt valg. Deres designs er desuden nævnt i flere store modemagasiner såsom Elle og Vogue. Deres tilgang til designs og produktion følger ikke nødvendigvis tidens trends og tendenser, men tager derimod udgangspunkt i tidløse og klassiske designs, der holder sig moderne år efter år – sæson efter sæson.

Pryd garderoben med essentielle basisvarer fra Colorful Standard, der kan bæres både om sommeren og om vinteren. De kvalitetsrige og økologiske materialer sørger desuden for, at tøjet holder i flere år – uden at farven falmer, eller kvaliteten forringes.

Find din yndlingsfarve hos Colorful Standard 

Som navnet antyder, byder udvalget på et farverigt sortiment af hættetrøjer, t-shirts og mere. Er du til de mere nedtonede farver såsom hvid eller grå? Eller kan du lide at gå den mere modige vej med en iøjefaldende pink eller blå?

Uanset hvad din yndlingsfarve er, kan du med garanti finde en unisex style, der afspejler din personlighed. Oplev de forskellige farver, og find dit perfekte match.

Gå på opdagelse i flere brands hos Butik No9 

Hos Butik No9 finder du en stort udvalg af brands. Er du vild med Colorful Standard? Så kan det være, at du også er interesseret i Utzon, By Malene Birger eller Sand Copenhagen.

Alle vores brands kan du opleve enten online her på webshoppen eller fysisk i vores butik på Jernbanegave 9 i Ebeltoft. Uanset hvordan du foretrækker at shoppe, står vi altid klar med personlig vejledning – enten over telefon og mail eller i vores butik. Vi ser frem til at høre fra dig!