Utzon

Utzon har specialiseret sig inden for pels og skind, hvilket afspejler sig tydeligt i deres udvalg af luksuriøse og smukke styles. Med Utzon kan du fuldende din garderobe med behageligt tøj, der er produceret under ordentlige forhold. Shop Utzon online i nedenstående sortiment, eller besøg vores butik i Ebeltoft.

1 vare

pr. side

Udsøgte styles i pels og skind 

Det er tydeligt at se og mærke, at Utzon har beskæftiget sig med pels og skind længe. Med designerne Caroline og Pernille Utzon er der tænkt over enhver detalje – både hvad angår design, materialevalg og produktion.

Udvalget af Utzon kommer i lækre skindbukser af blandt andre lammeskind, som alle har et alsidigt og nutidigt udtryk, der holder bukserne moderne år efter år. Den lækre skindkvalitet gør desuden, at bukserne tåler slid og holder sin gode kvalitet i flere år.

Oplev Utzons unikke styles af lækkert skind, der føles behageligt mod kroppen, og find lige præcis din favorit.

Bæredygtig og ansvarlig produktion 

Hos Utzon går design og bæredygtighed hånd i hånd. Designerne mener nemlig, at en ansvarlig produktion er alfa og omega for tøjbranchen. Derfor vælger Utzon udelukkende de bedste materialer, ligesom de kun anvender pels og skind fra dyr, der har haft de bedste vilkår.

Skindet og pelset er naturlige materialer, der ikke indeholder kemikalier. Det gør Utzon til et oplagt valg, når du skal investere i nye skindstyles. Med det tidløse udtryk og gode holdbarhed kan du være sikker på, at tøjet kan være i din garderobe i årtier – uden tøjet går af mode, eller kvaliteten forringes.

Fuldend garderoben med luksuriøst Utzon-tøj 

Med Utzons udvalg kan du fuldende din garderobe og give den et luksuriøst pift. Tøjet kan vælges i flere farver, former og silhuetter, så du med garanti kan finde en item, der matcher din personlige stil.

Tøj fra Utzon er en livslang investering til din garderobe, hvor du kan være sikker på en blød skindkvalitet, der er behagelig at have på. Pryd din garderobe med et par lækre skindbukser eller skindleggings, og fuldend ethvert outfit.

Vi står klar med personlig vejledning 

Sidder du tilbage med spørgsmål, eller har du brug for hjælp til at finde de helt rigtige skindbukser fra Utzon? Så står vi altid klar med personlig vejledning, så du kan finde dit perfekte match. Du kan kontakte os enten på telefon, mail eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Du er naturligvis også velkommen til at kigge forbi vores hyggelige butik på Jernbanegade 9 i Ebeltoft, hvor du kan se hele vores sortiment og opleve andre brands såsom Sorelle Jewellery, Sand Copenhagen og Dunville Apparel. Vi ser frem til at høre fra dig!