Hanro

Hanro er den blødeste kvalitet, du kan mærke mod huden. Med undertøj i luksusklasse og den rette underkjole eller undertrøje, får du meget mere ud af dit tøj, fordi det sidder helt perfekt, og du føler dig velklædt fra inderst til yderst. Nattøj og loungewear i luksuskvalitet gør det nemmere for dig at slappe af – Du kan blive helt afhængig af de naturlige materialer og den underspillede elegance.

Oplev Hanro hos No9, du vil ikke fortryde det.

4 varer

pr. side

Hanro hos No9 - Tidløs elegance og uforlignelig kvalitet

 

Træd ind i en verden af luksus og tidløs elegance med Hanro hos No9. Med Hanro møder over130 års erfaring inden for produktion af førsteklasses undertøj, natbeklædning og loungewear moderne raffinement. Grundlagt i 1884 i den schweiziske by Liestal af Albert Handschin og Carl Ronus, har Hanro siden da stået for luksuriøs underspillet elegance, højeste kvalitet og tidløs stil. 

 Underkjoler og undertrøjer i smuk kvalitet

Hanro repræsenterer tradition kombineret med teknologisk innovation og tidløst design. Udvalget af Hanro-produkter hos No9 udstråler førsteklasses kvalitet, håndværk og tidløs stil. Det er valget for dig, der søger kvalitetsundertrøjer og underkjoler..

Kvalitet, du kan føle på din hud

Vi vælger Hanro for deres produkters førsteklasses kvalitet, fortræffeligt håndværk og opmærksomhed på detaljer. Resultatet er undertøj, der udstråler elegance og æstetik med hver fiber. Vi lover dig, at det er kvalitet, du kan føle på din hud.

 Undertøj i naturlige materialer

Cirka 80 % af de stoffer, Hanro tilbyder, er lavet af naturlige fibre og fibre af naturlig oprindelse. Resten er kunstige fibre fra naturlige polymerer, blandingsfibre eller syntetiske fibre.

Produceret i hjertet af Europa

Langt størstedelen af stofferne fra Hanro produceres i deres interne tekstilproduktion ARULA i Vorarlberg, Østrig. Målet er kontinuerligt at øge andelen af ressourcebesparende, kontrollerede naturmaterialer. Vi er stolte af at tilbyde produkter, der ikke kun lever op til dine forventninger, men også er et skridt mod en mere bæredygtig fremtid.

Velkommen til No9, hvor Hanro repræsenterer vores engagement i at bringe dig det bedste inden for mode. Træd ind i en verden af tidløs elegance og uforlignelig komfort med Hanro hos No9.