Pico

Picos smukke hårklemmer giver dig mulighed for at understrege din personlige stil, samtidig med, at du passer godt på miljøet. Vidste du, at Picos hårklemmer er lavet af celluloseacetat, som både er holdbart og bionedbrydeligt? De smukke farver på hårklemmerne fra Pico passer til den skandinaviske stil, vi elsker i No9. Find din nye yndlings-hårklemme i No9.

9 varer

pr. side

Pico Hårklemmer hos No9 - Elegance til Dit Hår med omtanke for miljøet

 

Pico er et dansk smykke- og accessories brand grundlagt af Anne-Marie Pico i 2004. Hos No9 har vi fornøjelsen af at præsentere Picos populære hårklemmer, der med omtanke for miljøet kombinerer, elegance og personlig stil.

Picos hårklemmer - Skab dit unikke udtryk

Pico ser håraccessories som en perfekt og tilgængelig måde at udtrykke sin stil på. Picos hårklemmer er overkommelige i pris uden at gå på kompromis med kvaliteten og de anvendte materialer.

Alle smykker og accessories er designet af Anne-Marie selv, og næsten alle produkter er håndlavede, hvilket giver dem en unik og personlig karakter.

Hårklemmer i miljøvenlige materialer

Pico producerer deres hårklemmer og spænder i celluloseacetat, et miljøvenligt og plantebaseret materiale. Celluloseacetat består af planteceller blandet med eddikesyre, hvilket skaber et plastlignende materiale, der er let nedbrydeligt.

Picos største producent, den eneste i Kina med "Global Recycled Material Certificate" og Smeta-certificering, sikrer, at hårklemmerne bliver produceret i genanvendt materiale under optimale forhold. Dette understreger deres engagement i en miljørigtig fremstilling og sikrer gode arbejdsforhold.

Acetat, bedst kendt som materiale til brillestel, er superstærkt, fleksibelt og allergivenligt. Selvom acetat er et dyrere materiale end plastik (akryl), er det valget for dem, der værdsætter det miljøvenlige og uovertrufne holdbarhed.

Pico hårklemmer hos No9 - Miljøvenlige valg for elegant hårstyling

No9 er stolte af at forhandle Picos hårklemmer, der kombinerer mode med omtanke for miljø og sociale forhold.