Rains

Rains har sat et tydeligt præg på modebilledet, hvor de har forvandlet funktionelt overtøj til stilren beklædning. Hos Butik No9 forhandler vi Rains, hvor du finder en bred vifte af tidløse regnjakker og vinterjakker til både dame og herre. Shop din næste Rains jakke online, eller besøg vores butik i Ebeltoft.

3 varer

pr. side

Funktionelt og stilrent overtøj fra Rains 

Funktionalitet og design er ikke ligefrem to synonymer. Dog har Rains formået at samle de to ord med funktionelt og stilrent tøj, der pryder ethvert outfit. Med en klassisk og minimalistisk tilgang til deres designs har Rains skabt en bred vifte af tidløse regnjakker, der er smarte – uanset om det regner eller ej.

Hos Butik No9 finder du et udvalg af Rains vinterjakker og regnjakker til herre og dame, som fås i en bred vifte af farver, der matcher vores farvemættede univers. Oplev det praktiske, men stilrene tøj fra Rains, og find lige præcis den jakke, der matcher din personlige stil.

Fra konceptbrand til highend fashion 

Det danske Rains startede med at forvandle regnjakken til en moderigtig jakke, der kombinerer det praktiske og det stilrene. Siden da har Rains ekspanderet globalt, hvor man kan finde Rains-forhandlere og butikker verden over – og det er helt forståeligt. Nu har Rains ikke udelukkende unisex-regnjakker, men designer også dynejakker, tasker og accessories.

Med udgangspunkt i deres signaturiske udtryk og PU-materiale er Rains’ regnjakker et populært valg blandt mange. Man får nemlig det bedste fra begge verden – en åndbar, behagelig regnjakke, som samtidig tilfører et flot look til ethvert outfit.

Oplev dansk design, når det er bedst 

Rains har sine rødder i Aarhus, hvor brandet blev stiftet i 2012. Hos Butik No 9 elsker vi dansk design, og derfor forhandler vi en bred vifte af anerkendte, danske brands, der gør det, de er allerbedst til.

Foruden Rains kan du opleve smykker fra Sorelle Jewellery og tøj fra By Malene Birger og Aiayu. Gå på opdagelse i vores online univers, eller besøg vores hyggelige butik på Jernbanegade 9 i Ebeltoft, og find dansk design, når det er allerbedst.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? 

Hos Butik No9 gør vi os altid umage for at give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores webshop eller vores butik. Derfor er du naturligvis velkommen til at kontakte os, hvis du sidder tilbage med spørgsmål, eller hvis du har brug for personlig vejledning til at finde det helt rigtige produkt.

Vi glæder os til at høre fra dig!