Rhanders Handsker

Rhanders Handsker blev grundlagt i 1811 med rødder, der går helt tilbage til 1250’erne. Gennem årene er Rhanders blevet til den ældste og fineste handskemager, der designer og producerer kvalitetsrige, tidløse og ikoniske handsker til enhver. Shop Rhanders Handsker online i nedenstående sortiment, eller besøg vores butik i Ebeltoft.

5 varer

pr. side

Tidløse og eksklusive handsker fra Rhanders 

Rhanders er en eksklusiv og ikonisk handskemager, der står bag en bred vifte af elegante handsker, der passer til enhver smag. Udvalget består af nøje udvalgte materialer såsom lammeskind, cashmere og peccary skind, der giver en blød og behagelig følelse om hænderne.

Der er en god grund til, at Rhanders har været et populært brand gennem flere århundreder. Når først man får en Rhanders handske på, kan man tydeligt mærke den bløde kvalitet og behagelige pasform, der beskytter og varmer hænderne.

Håndværk og kvalitet i højsædet 

To nøgleord, når det angår Rhanders, er håndværk og kvalitet. De er nemlig specialiserede indenfor håndværk og design med flere hundrede år i branchen, hvilket gør dem overlegne til at vælge de bedste materialer, udvikle den optimale pasform og bevare den høje kvalitet.

Skindkvaliteten er overdådig og imponerende, hvor man tydeligt kan mærke det eksklusive materiale. Handskerne er håndlavede og håndsyede efter traditionel handskemageri. Både håndværk og kvalitet sørger for, at handsker er med dig i flere årtier – både hvad angår den gode holdbarhed og det tidløse design.

Find de perfekte handsker til dig 

Udvalget af handsker kommer i flere modeller, farver og skindtyper. Du finder blandt andet farverne sort, cognac og cork, ligesom du kan vælge mellem flere eksklusive skindtyper. Du kan vælge blandt andre mellem forede, uforede, premium og kørehandsker, som alle beskytter huden og føles behagelige at have på.

Er du i tvivl om, hvilken handske der passer til dig? Og har du brug for personlig vejledning til at finde dit perfekte match? Så står vi altid klar til at rådgive og vejlede dig. Kontakt os endelig, hvis du har brug for hjælp. Det kan du gøre ved at ringe os op, skrive en mail eller udfylde vores kontaktformular.

Besøg vores butik i Ebeltoft 

Rhanders udvælger nøje deres materialer og skind med stor omhu, så de sætter færrest klimaaftryk på planeten – både hvad angår materialer, råvarer og produktion. Hos Butik No9 byder vi på et univers af brands, der alle har taget stilling til en mere ansvarlig produktion. Vi forhandler Rhanders, ligesom du også kan gå på opdagelse i vores udvalg af Birgitte Herskind, Bisgaard og Sand Copenhagen.

Lad dig inspirere af vores online univers, eller besøg vores butik på Jernbanegade 9 i Ebeltoft. Uanset hvordan du foretrækker at shoppe, står vi altid klar med personlig vejledning. Vi ser frem til at høre fra dig!