Sand Copenhagen

Sand Copenhagen har sat et tydeligt præg på modebilledet, hvor de danske rødder tydeligt kommer til udtryk i deres designs og materialevalg. Udvalget byder på udsøgte styles af blandt andre veste, bukser, strik og blazere, som kan bæres til enhver anledning. Shop Sand Copenhagen online her på siden, eller besøg vores butik på Jernbanegade 9 i Ebeltoft.

16 varer

pr. side

Raffineret og elegant tøj fra Sand Copenhagen 

Sand Copenhagen blev grundlagt i 1981, hvorefter de har formået at skabe et foretrukket brand blandt mange – og det er helt forståeligt. Sand Copenhagen designer og producerer nemlig tøj, der emmer af elegance, femininitet og maskulinitet. Kombinationen af det feminine og maskuline giver et tidløst og raffineret udtryk, der passer til den stilbevidste kvinde.

Med sin detaljerige tilgang og sans for god kvalitet byder Sand Copenhagen på et udvalg af skønne blazere, bukser, striktrøjer og meget mere. Fælles for alle er, at de er lavet af nøje udvalgte materialer og med et tidløst design, som holder tøjet moderne uanset tidens trends og tendenser.

Udsøgte outfits til enhver anledning 

Med Sand Copenhagens udvalg af skønne designs, kan du med garanti finde en, der matcher dine hverdagssituationer. Tøjet kan nemlig både styles op til festlige anledninger, ligesom det kan bæres til hverdag og på arbejdet. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan du kan style dit Sand Copenhagen-tøj.

Sig farvel til den hektiske tøjkrise med Sand Copenhagens tøj, der altid er en sikker vinder. Tøjet sidder nemlig behageligt, ligesom det giver et elegant udtryk til ethvert outfit.

Lavet med omtanke og dedikation 

Når du shopper tøj fra Sand Copenhagen, så shopper du dansk design, når det er allerbedst. Sand Copenhagen siger selv, at de lægger en stor mængde kreativenergi i ethvert stykke tøj, de designer. Ikke kun fordi tekstilerne skal føles behagelige, men også for at du kan bære tøjet og være komfortabel – uanset hvor du er.

De forsøger at bruge klimavenlige materialer, ligesom de designer tøj, der holder sig moderne i mere end én sæson. Samtidig kommer den italienske tekstilkvalitet tydeligt til udtryk i ethvert tøjstykke, hvor kvaliteten er den absolut bedste.

Sand Copenhagen er et tydeligt svar på et tøjbrand, der designer og producerer tøjet med omtanke og dedikation. Oplev deres forskellige designs, og find dit næste stykke tøj.

Besøg vores butik i Ebeltoft 

Hos Butik No9 vægter vi kvalitet og tidløse designs højt. Vores univers byder på en bred vifte af anerkendte brands, som lever op til vores krav og forventninger til kvalitet og design. Foruden Sand Copenhagen kan du opleve andre danske brands som Seamless, Rains og Birgitte Herskind.

Vi byder dig desuden velkommen i vores butik på Jernbanegade 9 i Ebeltoft, hvor du kan se vores sortiment, mærke de forskellige kvaliteter og få personlig vejledning. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig!