Seam less

Med rene kvaliteter af silke, bomuld og merinould har Seamless skabt et brand, der byder på den bedste komfort. De sømløse styles kommer i tights, underkjoler, bluser og toppe i skønne farver. Fælles for alle er, at de føles behagelige mod huden. Shop Seamless online her på siden, eller kig forbi vores butik i Ebeltoft.

8 varer

pr. side

Sømløst tøj med høj komfort 

Tøjet fra Seamless byder på sømløse styles med få syninger, som giver den absolut bedste komfort og bevægelighed. Du kender måske følelsen af en syning, der gnaver mod huden, eller et mærke, der kradser? Seamless har taget udgangspunkt i sømløse metoder, hvilket betyder, at tøjet har så få syninger som muligt.

Med Seamless kan du være helt sikker på, at tøjet giver en behagelig pasform og komfort, som passer til alle dine hverdagssituationer. Tøjet kan nemlig bæres til hverdag og fest.

Skab en bæredygtig garderobe med Seamless 

Tøjproduktion er blandt de største syndere, når det angår klimaet. Én t-shirt i konventionel bomuld koster 1.400 liter vand at producere. Seamless har taget stilling til planeten og producerer derfor tøj i 100% genanvendt silke, bomuld eller merinould. De bæredygtige materialer og den ansvarlige produktion gør Seamless til et mere klimavenligt valg, når du skal shoppe nyt tøj til din garderobe. Tøjet leveres desuden i en FSC-certificeret æske.

Seamless forsøger at bidrage til en tøjbranche, hvor man køber mindre, men køber bedre med respekt for ressourcerne og planeten. Fyld garderoben med tidløse basisvarer, og skab en bæredygtig garderobe, der sætter så få aftryk på klimaet som muligt.

Simple og gennemtænkte designs 

Der er ingen tvivl om, at Seamless går forrest, når det angår simple og gennemtænkte designs. Tøjet er lavet af behagelige og nedtonede farver og mønstre, som giver et tidløst udtryk. På den måde holder tøjet sig moderne – uanset tidens trends og tendenser.

Pasformen er desuden nøje overvejet og gennemtænkt, hvor tøjet kun kan findes i onesize. Uanset hvilken kropstype du har, kan du være sikker på, at Seamless matcher netop din krop og samtidig sidder behageligt.

Bliv inspireret af vores online univers 

Hos Butik No9 finder du et stort udvalg af brands, der gør det, de er allerbedst til. I Seamless’ tilfælde er det at designe og producere tøj, der har et tidløst udtryk og en overlegen komfort.

Lad dig inspirere af vores online univers, og gå på opdagelse i andre brands såsom Aiayu, Rhanders og Colorful Standard. Har du spørgsmål til nogen af vores produkter, eller har du brug for personlig vejledning, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig!