Skall studio

Hos Butik No9 tror vi på, at du fortjener det bedste af det bedste, når det kommer til dit tøj. Vi ved, at det tøj du bærer, siger noget om, hvem du er, og hvad du står for. Derfor er vi stolte af at forhandle Skall Studio, hvor høj kvalitet, moderne stil og komfort er i højsædet. I vores udvalg finder du både jakker, tasker, trøjer og bukser. 

Se udvalget fra Skall Studio, og find kvalitetstøj, som du kan bære med stil og selvtillid i årevis fremover.

9 varer

pr. side

 

Kvalitetstøj med fokus på bæredygtighed 

Vi vægter højt, at du skal føle dig godt tilpas i det tøj, du bærer. Derfor betyder det meget for os, at Skall Studio er kendt som et mode- og livstilsbrand, der gør en indsats for at gøre en forskel i modebranchen. Skall Studio blev grundlagt i 2014 af Julie og Marie Skall, som fra start har haft fokus på at designe enkelt, tidløst og unikt kvalitetstøj med omtanke. 

Derudover har de også fokus på bæredygtighed og ordentlighed, hvilket bl.a. viser sig ved, at deres styles er lavet i de bedste, naturlige materialer. Materialerne holder længe, så du slipper for at skifte ud i dit tøj ud hver sæson. Skall Studio har ikke fokus på at kreere designs udelukkende efter nye og tidsbestemte trends, men derimod designs, som du kan bruge igen og igen. 

Du kan shoppe tøj fra Skall Studio med god samvittighed og samtidig tilføje et strejf af elegance til din garderobe.  

Tidløst dametøj i eksklusive mærker 

Foruden Skall Studio forhandler vi hos Butik No9 også mange andre anerkendte brands. Hvis du ligesom os ser værdien i at medtænke bæredygtighed, når du shopper tøj, bør du se vores udvalg fra Aiayu. Særligt ved Aiayu er, at der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten i hverken design eller produktion. I vores udvalg fra Aiayu finder du både nattøj, sengetøj, tøj og tasker, som passer ind i enhver kvindes garderobe. 

Er du til smukke farver og æstetiske mønstre? Så bør du se vores By Malene Birger sortiment, som byder på både tøj, sko og tilbehør. By Malene Birger er et luksuriøst mærke, som byder på komfortabel mode med et strejf af elegance. 

Et tredje eksklusivt brand, som har fokus på et bæredygtigt design, er Rhanders, som tilbyder et stort udvalg af elegante handsker i lækre materialer som lammeskind og cashmere. Deres materialer er nøje udvalgte, da de går efter de naturlige og økologiske alternativer. 

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Vores store passion for damemode afspejler sig også, når det kommer til at vejlede vores kunder. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning. Du kan både besøge vores butik på Jernbanegade 9 i Ebeltoft eller du kan shoppe hos os online. Vi ser frem til at høre fra dig!