Sorelle Jewellery

Køb smukke perlesmykker fra Sorelle Jewellery online her. Shop online, eller besøg butikken i Ebeltoft. Hurtig levering ved køb online.

9 varer

pr. side

Smykker af ferskvandsperler fra Sorelle Jewellery hos Butik No9 

I Butik No9 er vi vilde med Sorelle Jewellerys smykker, og de vækker en helt særlig følelse hos os. Brandet er kendt for deres unikke smykker i organiske former, som dog alligevel er enkle og stilrene. Nøgleordet er ægte ferskvandsperler og halvædelsen kombineret med 925 sterlingsølv eller forgyldt.

Hos Butik No9 finder du er stort udvalg af de eksklusive perlesmykker fra Sorelle Jewellery. Gå på opdagelse blandt de mange smykker, og shop dem online eller i butikken i Ebeltoft. Du kan desuden også tage et kig på vores andre brands såsom Rains, Bisgaard og Birgitte Herskind.

Skab dit eget udtryk med perlesmykkerne fra Sorelle Jewellery 

Vi elsker de unikke looks, man kan skabe med Sorelle Jewellerys smykker. I Butik No9 eksperimenterer og leger vi med smykkerne ved at kombinere de forskellige smykker og på den måde skabe vores helt egne udtryk. Kombinér f.eks. tykke og tynde perlearmbånd på samme håndled. Du kan også kombinere dem med dine egne smykker i guld eller sølv. Prøv for eksempel at kombinere et af perlearmbåndene med et råt herreur for at skabe en fed balance til det feminine perlearmbånd.

Mulighederne er mange, og sortimentet er stort. Du finder både armbånd, halskæder og øreringe. Men fælles for alle smykkerne er de smukke ferskvandperler i deres rå form skabt af naturen.

Håndlavede perlesmykker, der holder for evigt 

Det er med Sorelle Jewellery, som det er med venskab og kærlighed. Hvis det er ægte, kan det holde for evigt, så længe du passer rigtig godt på det. Når du køber et Sorelle-smykke i Butik No9, får du et unikt og håndlavet smykke med en rigtig god holdbarhed, netop fordi perlerne er ægte og udvalgt med høj fokus på kvalitet og design. Så hvis du fuldender dit look med perlesmykker fra Sorelle Jewellery, kan du være sikker på, at de bliver din trofaste følgesvend mange år i fremtiden.

Fra kvinder til kvinder – historien bag Sorelle Jewellery 

Sorelle betyder søstre på Italiensk, og tanken bag navnet er at skabe følelsen af søsterskab os kvinder imellem. Trine og Camilla-Julie, som står bag Sorelle Jewellery, ønsker, at vi kvinder skal stå sammen og løfte hinanden, så vi sammen står stærkere.

Og det er lige præcis, hvad de prøver at skabe med Sorelle Jewellery. Når du bærer dit smykke, skal du føle dig stærkere, smukkere og mere powerful.

Sorelle Jewellery er fra kvinder til kvinder.