Steamery

Ønsker du at passe på dit tøj, så du kan bruge det mange år ud i fremtiden? Så er du kommet til det helt rette sted. Steamery er et innovativt tekstilplejemærke, som har skabt et sortiment af produkter, der gør det muligt for dig at tage vare på dine tekstiler på en helt ny måde. Produkterne er nemlig skånsomme overfor både dit tøj og ikke mindst miljøet.

Steamery blev grundlagt i Stockholm i 2014 af Martin Lingner og Frej Lewenhaupt. Siden deres begyndelse har de designet produkter i høj kvalitet med bæredygtige værdier og et flot skandinavisk design. Hos Butik No9 tilbyder vi dig et bredt udvalg fra Steamery, hvor du finder både vaskemiddel, tøjdampere, vaskebolde og meget mere.

11 varer

pr. side

Reduceret tørretid og blødere tøj 

Et af de mest populære produkter fra Steamery er deres Tumble Wool Dryer Balls. Her får du et både økonomisk og bæredygtigt alternativ til skyllemiddel og plastikvaskebolde. Måden du anvender dem på, er blot ved at placere dem sammen med dit tøj i tørretumbleren. Her vil de være med til at reducere tørretiden, fjerne statisk elektricitet og blødgøre dit vasketøj.

Det er den perfekte, og ikke mindst oplagte måde, at træffe nogle mere bæredygtige valg i hverdagen – også uden det kræver særligt meget af dig. Tumble Wool Dryer Balls er lavet af 100 % økologisk uld, som desuden er meget holdbare.

Med Tumble Wool Dryer Balls fra Steamery kan du reducere din påvirkning på miljøet og samtidig have tøj, der er blødt og skinnende uden brug af skadelige kemikalier.

Anerkendte brands hos Butik No9 

Hos Butik No9 tilbyder vi dig på en bred vifte af brands, der gør det, de er allerbedst til. Derfor er vi stolte af at forhandle mærker som Utzon, Colorful Standard og Aiia Care, hvor kvaliteten altid er i top.

Vores udvalg fra Utzon byder på unikke styles af lækkert skind i den bedste kvalitet. Det er den perfekte måde at fuldende ethvert outfit på samtidig med, at det føles behageligt mod kroppen. Sammensæt dine nye skindbukser med styles fra Colorful Standard, hvor du finder et stort udvalg af miljøvenlige basisvarer, der passer til enhver garderobe og sæson. Tøjet fra Colorful Standard er lavet af enten 100 % økologisk bomuld eller 100 % økologisk merinould, ligesom indfarvningen også er økologisk. Endeligt kan du opleve de lækreste allergivenlige hudplejeprodukter fra Aiia Cares. Her finder du med garanti en hudplejeserie, som matcher netop din hudtype.

Hvordan kan vi hjælpe dig? 

Hos Butik No9 udvælger vi nøje alle vores produkter, hvor vi både medtænker vores kunder og miljøet. Hvis du har nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at besøge vores butik på Jernbanegade 9 i Ebeltoft eller du kan udfylde vores kontaktformular – så besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt. Vores store passion for mode afspejler sig i høj grad også, når det kommer til at vejlede vores kunder. Vi glæder os til at høre fra dig!