Aiayu Nellie Neck warmer pure Light Grey

895,00  DKK
NELLIE er en varm og praktisk halsedisse fra Aiayu, som giver dig ekstra beskyttelse mod vinterens kulde. 
 • FRI FRAGT VED KØB OVER 499,- til pakkeshop
 • 1-5 DAGES LEVERING
 • BETAL MED MOBILE PAY
 • ALTID 30 DAGES RETURRET
 • Brug NELLIE som et ekstra lag under en jakke, eller brug den under en varm strik som rullekrave. Strikket af ultra blød og ufarvet lamauld, som giver giver NELLIE en fluffy tekstur, der med tiden og ved hyppig brug vil fnugge en smule. Vi ser det som en charme, og anbefaler at fjerne eventuelle små fnug med hånden.

  Dette produkt er fremstillet i en exceptionelt blød blanding af 82% ufarvet lama-uld og 18% genanvendt polyamid.

  Sourcet i Bolivia og strikket i Nepal.

  Når et Aiayu-produkt er ‘undyed’ – eller ‘ufarvet’ – betyder det ganske enkelt, at råfibrene ikke er indfarvede eller kemisk behandlet. Nuancerne er derimod helt igennem naturlige – nøjagtig som du vil finde dem på de dyr eller den plante, de stammer fra – med alt hvad det indebærer af variationer og perfekte uperfektheder.

  Aiayu's filosofi er kærligt at raffinere det, som naturen allerede har skabt på smukkeste vis. Det betyder blandt andet, at Aiayu arbejder med materialernes naturlige farver så ofte som muligt. Naturlige farver er ikke kun rene, bionedbrydelige og mindre forurenende – de er også tidløse, underspillede og utroligt smukke.

  Farve pure ligth grey, findes også i pure ecru

  Pleje

  Vi anbefaler håndvask ved 30 grader med et uldvaskemiddel af høj kvalitet. Læg produktet i blød i vand i 10-15 minutter. Skyl i 30 grader lunkent vand. Undgå at vride produktet, og sørg for det ligger fladt, når det skal tørre.

  Har du en vaskemaskine med skåneprogram, er det muligt at vaske dit AIAYU-produkt i maskinen. Dette er dog på eget ansvar, da AIAYU ikke kan garantere for de individuelle vaskeprogrammer på forskellige vaskemaskiner.

  Specifikationer
  MærkeAiayu
  gtin5711611309394