Pink opal armbånd

350,00 DKK
 • FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-
 • 1-5 DAGES LEVERING
 • BETAL MED MOBILE PAY
 • ALTID 30 DAGES RETURRET
 • Håndlavet armbånd fra Sorelle Jewellery med 3mm smukke pink opaler.
  nOpalstenen har en særlig betydning, som du forhåbentligt kan mærke, når du bærer det smukke rosafarvede armbånd.

  n

  Opal er forførende sten der også kan kan være en følelsesmæssig katalysator der ofte er forbundet med lidenskab, kærlighed, lyst og erotik. Den siges endda også at kunne ophæve både slemme og milde depressioner, så du kommer ind i en bedre periode. Sidst men ikke mindst kan den endda også vække dine kreative evner, hjælpe dig med at drømme, give den nødvendige forståelse for at nå dybere ind i sjælen og åbne op for både accept og indsigt. Hvilke fantastiske egenskaber opalstenen har – alle egenskaber, som vi begge elsker og værdsætter. Derfor har vores opalarmbånd også en særlig plads i vores Sorelle-hjerter <3

  n

  Grundet den fine betydning i opalstenen, synes vi også at Opal Bracelet er et af de armbånd, som er smukkest at give i gave, og hvem elsker ikke, at give en gave med en særlig betydning?

  n

  Opal er fødselssten for dig der er født i oktober måned.

  n

  Opaler er en utroligt dyrebar sten, der i mange år har været brugt til smykker. På et tidspunkt var opalen faktisk langt mere populær og værdifuld end mange andre former for sten og krystaller. Hvis du bærer den i et smykke, vil den hele tiden kunne modtage fugt fra din hud og fra luften, så den ikke sprækker. Derfor er det en god idé at gå med den så meget som muligt.

  n

  Armbåndet som du kan bruge alene eller matche med flere andre smukke armbånd. 

  n

  Lås og forlængerkæden er i forgyldt Sterling Silver 925.
  nLængde: 16,5-18,5 cm

  n

  Specifikationer
  MærkeSorelle Jewellery