hurtig-levering
sikker betaling

Rains – regntæt modetøj

Nyheder fra Rains

By Malene Birger Mironia kjole sort

Moderigtige Rains lærer dig at elske regnen

I Butik No9 kan du købe Rains, fordi vi elsker, når praktisk tøj kan være nutidigt og moderigtigt. Som mærkets navn peger på, er der ét element, som hvert produkt springer ud fra: regn.
For mange er regn ikke et ord, der bringer gode følelser frem, og de fleste har prøvet at blive overrasket af en kraftig regnbyge, der resulterede i gennemblødt tøj. Vi ved, at enhver kvinde med sans for mode vælger den smukke og moderigtige frakke frem for det praktiske sæt regntøj.
Men med Rains behøver det ikke være enten eller. Du kan nemlig sagtens være elegant og velklædt og på samme tid bære regntøj.
I overtøj fra Rains kan du være elegant, moderne, glad og tilfreds – selv på en regnvejrsdag.

Vandtæt overtøj i dansk design fra Rains

Alle produkter fra Rains er skabt til at være trendy og på samme tid beskytte mod regn. Men når kulden banker på, kan du opgradere til vandtætte vinterjakker og frakker fra Rains. Rains designer alt fra varme, lange dunjakker til lette, fine overgangsjakker og veste eller kraftige, lækre parkajakker.

Altsammen i samme, skønne regntætte kvalitet.

Grøn, lang dunjakke i regntæt kvalitet fra Rains i Butik No9
Fevila sweater i uld, lys grå fra By Malene Birger 4

Trendy og regntætte accessories fra Rains

Rains laver ikke bare lækkert og moderigtigt kvalitetsregntøj. Du kan også købe tasker og accessories i det samme slidstærke og vandtætte kvalitetsmateriale, som regntøjet er lavet af.
I sortimentet finder du intet mindre end rygsække, rejsetasker, toilettasker, crossbody-tasker, hatte, handsker, bælter, penalhuse, punge og meget mere.
Fælles for dem alle er, at de er trendy, regntætte og af en rigtig lækker kvalitet.

Historien om Rains

Rains blev stiftet i 2012 og har i sine 10 år haft fokus på at nytænke regntøj.
Intentionen bag Rains er at genfortolke den mere praktiske og gammeldags gummiregnjakke til noget moderne og mere eksklusivt, som du vælger af lyst og ikke af nød.

Så når Rains har overbevist dig om, at regntøj ikke behøver være modsætningen til lækkert modetøj af høj kvalitet, har de succes med deres brand.
Først udkom Rains’ første produkt, som er ponchoen, og senere hen blev det til en komplet kollektion med regnjakker, regnbukser, regntæt overtøj, tasker og accessories. Og i dag fortsætter Rains udviklingen og udvidelsen af regntætte modevarer i det samme lækre, regntætte materiale.

Køb regntæt modetøj fra Rains i Butik No9