Reflections Copenhagen

Populære varer fra Reflections Copenhagen

Skab funklende indretning med lysestager af krystal fra Reflections Copenhagen

Hos Butik No 9 falder vi i svimer over de lysreflekterende og eksklusive lysestager af krystal fra Reflections Copenhagen. Kom ind i butikken, og lad dig forføre af de håndslebne lysestager.

Reflections Copenhagen lysestager
Reflections Copenhagen vaser

Lad dig forføre af de smukke vaser fra Reflections Copenhagen

Vi har de smukkeste vaser fra Reflections Copenhagen hos Butik No 9. Kom ind i butikken, eller se vores udvalg af smukke, unikke krystalvaser og lysestager fra Reflections Copenhagen på www.butikno9.dk.

 Reflections Copenhagen

Hos Butik No 9 elsker vi Reflections Copenhagen, og vi er stolte af at have et bredt udvalg af deres krystal-accessories til hjemmet. Du kan både købe vores krystalvarer fra Reflections Copenhagen i butikken og på webshoppen.

Reflections Copenhagen er et dansk brand, der laver smukke interiørdesigns til hjemmet i krystal. Reflections Copenhagen er kendt og elsket specielt for deres smukke lysestager, vaser, spejle m.m. udført i skinnende, håndslebne krystaller.
Designerne bag Reflections Copenhagen er danske Andrea Larsson og Julie Hugau, som sætter skønhed, eksklusive materialer og unikke interiørdesigns i højsædet. Med inspiration fra 80’ernes kontrastfarver forener designerne bag Reflections Copenhagen kunst og interiørdesign.

De luksuriøse spejldekorationer i krystal reflekterer solens stråler og stearinlysets flamme, hvilket skaber en betagende, smuk og unik øjefryd til din indretning.

Alle krystal-produkterne fra Reflections Copenhagen er håndlavede, og derfor er hver krystalvase, -lysestage, -spejl osv. helt unik.

Køb dit eksklusive krystalinteriør fra Reflections Copenhagen online hos www.butikno9.dk. Du kan også kigge forbi Butik No. 9 på Jernbanegade 9 i Ebeltoft.