hurtig-levering
sikker betaling

Sand Copenhagen

Nyheder fra Sand Copenhagen

Sand Copenhagen silke skjorte

Florlette skjorter i silke fra Sand Copenhagen

Vi har et stort udvalg af smukke, florlette silkeskjorter i eksklusiv kvalitet fra Sand Copenhagen. Kom forbi Butik No 9 og prøv de lækre skjorter fra Sand Copenhagen, eller klik dig igennem skjorterne her på www.butikno9.dk.

Sand Copenhagen

Hos Butik No 9 kan du købe eksklusivt modetøj til kvinder i høj kvalitet fra Sand Copenhagen.

Sand Copenhagen blev grundlagt i 1981 af Søren og Lene Sand. Sand Copenhagen er et dansk modetøjsbrand, der kombinerer det bedste fra norden med det bedste fra syden: nemlig et moderne, stilrent look produceret af lækre tekstiler i høj kvalitet vævet i Italien. Kom forbi butikken, og mærk de lækre silkeskjorter, de bløde strikke i uld eller de flotte habitbukser med strech i høj kvalitet.

Sand Copenhagen producerer sofistikerede og klassiske kjoler, striktrøjer, jakker, skjorter, bukser og nederdele med et twist af de nyeste trends og unikke detaljer. Kombinationen af skulpturelle skandinaviske silhuetter og materialer med et forbundet med forførende sydeuropæisk charme og romantiske, blomstrende mønstre får Sand Copenhagen til at adskille sig fra andre skandinaviske tøjmærker.