Sengetøj

En god nattesøvn kan gøre underværker, da det er med til at forbedre både immunforsvar, hukommelse og kreativitet. At have godt sengetøj af høj kvalitet kan gøre en stor forskel for dit velvære og søvnkvalitet. Derfor tilbyder vi hos Butik No9 sengetøj i den allerhøjeste kvalitet. Her på siden finder du sengetøj, som er lavet med omhu i de fineste materialer. 

Gå på opdagelse i vores udvalg, og find sengetøj, som er skabt med en enkel, minimalistisk stil, der passer til ethvert soveværelse. 

29 varer

pr. side

Aiayu sengetøj – Sovekomfort i topkvalitet 

Aiayu gør det lettere for dig at træffe bæredygtige valg om at købe mindre, da du får et tidløst design i den bedste kvalitet. Aiayu sengetøj er fremstillet i 100 % økologisk bomuld, der både er blødt og holdbart. Sengetøjet er særligt kendt for dets unikke tekstur ved både at være blødt og åndbart. Det er derfor med til at skabe de helt perfekte rammer for en god nattesøvn. 

Foruden det komfortable og bæredygtige design, får du med Aiayu sengetøj også et smukt og stilfuldt sengetøj. I vores udvalg hos Butik No9 tilbyder vi dig flere forskellige farver og størrelser. Du kan vælge mellem flere afdæmpede og smukke farver, som passer ind i dit soveværelse, ligesom du både kan vælge sengetøjet i enkelt- og dobbeltdyner. 

Når du vælger sengetøj af høj kvalitet, kan du også forvente en bedre holdbarhed. Aiayu sengetøj er designet til at holde i årevis med den korrekte pleje og vedligeholdelse. Vi anbefaler dig at vaske det ved 30-40 grader, og så vidt muligt undgå at tørre det i tørretumbler. Dette er både for at sikre en længere holdbarhed, men også med fokus på miljøet. 

De bedste kvalitetsprodukter hos Butik No9 

Hos Butik No9 forhandler vi en bred vifte af de bedste kvalitetsprodukter. Du kan blandt andet gå på opdagelse i vores store sortiment af dametøj, hvor alle designs er nøje udvalgt med fokus på kvalitet. Her kan du finde helt klassiske items, som passer til enhver anledning. For at passe bedst muligt på dit tøj og sengetøj, anbefaler vi, at du ser nærmere på Steamery. Steamery er et skandinavisk tøjplejefirma, som moderniserer måden, vi behandler vores tøj på. Hos Butik No9 ser vi en kæmpe værdi i dette koncept, da det underbygger vores værdier. 

Elsker du kunst, og hvad det kan gøre for din personlige indretning? I så fald deler vi din begejstring. Vi forhandler smukke kunstværker, som kan pryde dit hjem og skabe en helt speciel stemning. Gå på opdagelse i vores univers og find den kunst, som passer til din personlige stil. 

Vi er her for dig 

Sidder du tilbage med spørgsmål til vores sortiment, så er du altid velkommen til at kontakte os. Det er enormt vigtigt for os, at du finder lige nøjagtigt det, du leder efter. Kom forbi vores butik på Jernbanegade 9 i Ebeltoft eller shop online på www.butikno9.dk og find dine personlige favoritter.